Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, επισκέφθηκε την Τρίτη την αποστολή της Εθνικής ομάδας, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη καθώς αύριο το βράδυ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τη Γεωργία, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2022.

Ο θρυλικός αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004 συναντήθηκε αρχικά με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν΄τ Σχιπ και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, ενώ στη συνέχεια είχε σύντομη συνομιλία με τους διεθνείς, τους περισσότερους από τους οποίους ήδη γνωρίζει προσωπικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της διοίκησης. Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, ώστε να συνεισφέρουμε στη λειτουργία της ομάδας μέσα στο καλύτερο δυνατόν περιβάλλον. Το εθνόσημο βρίσκεται παντού και πρέπει να κάνουμε πάντα τους Έλληνες περήφανους και χαρούμενους», είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

«Να είστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αποστολή σας. Είμαστε εδώ όλοι για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στην Ισπανία και καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Γεωργία», πρόσθεσε.

Στην (εγκάρδια) συνομιλία που είχαν οι Φαν΄τ Σχιπ και Ζαγοράκης, συμφωνήθηκε να συναντηθούν στην Αθήνα μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής, την προσεχή εβδομάδα, ώστε να συζητήσουν διεξοδικά για όλα τα θέματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο νέος επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου έλαβε σήμερα συγχαρητήρια επιστολή από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος τον συγχαίρει για την εκλογή του κι εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης