Ακόμη έναν παίκτη διατήτησε στο δυναμικό του ο Ηρακλής, ενόψει της νέας σεζον που θα τον βρει και πάλι στη Super League.

Οι ιθύνοντες του «γηραιού», μετά την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Λευτέρη Ιντζόγλου, ήρθαν σε συμφωνία και με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη, ο οποίος ανανέωσε επίσης το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Αριστοτέλη Καρασαλίδη».

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Καρασαλίδη ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε για τον παίκτη: «Κατά τους έξι μήνες που έχουμε δουλέψει μαζί, έχω δει σε καθημερινή βάση τον Τέλη να δείχνει αληθινή αφοσίωση, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά για τον Ηρακλή. Κάθε φορά που μπήκε μέσα στο γήπεδο έπαιξε και βοήθησε στο μέγιστο. Επίσης λόγω του χαρακτήρα και του ταλέντου του, πιστεύω ότι είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τόνισε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσω στον Ηρακλή καθώς αρχίζουμε μια πολύ συναρπαστική σεζόν. Ευχαριστώ όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα για την εμπειρία και την ευκαιρία, και φυσικά τους φιλάθλους που ήταν εκεί για εμάς όλο το χρόνο».

«Κατά τους τελευταίους δύο μήνες είχα την τιμή του να γνωρίσω καλύτερα τον Τέλη και έχω δει ότι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και ένας πολύτιμος παίκτης», σχολίασε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, και συμπλήρωσε: «Είναι δυνατός σαν τον Ηρακλή και προσφέρει μια πολύτιμη διάσταση στην ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης