«Έφυγε τρέχοντας» ο Ντάλας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014, 14:24
«Έφυγε τρέχοντας»  ο Ντάλας
Απηυδισμένος από όσα συνάντησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ο Χιου Ντάλας που τελικά, όπως ανέφεραν ρεπορτάζ από την χώρα του, παραιτήθηκε από τη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της πως ο Σκωτσέζος ζήτησε να μην ορίζει πλέον τους διαιτητές στους αγώνες των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League με επίσημη εξήγηση πως θέλει... «να διαμορφώσει ο ίδιος πλήρη εικόνα και άποψη για το σύνολο των διαιτητών με βάση την απόδοσή τους».

Σημειώνεται δε, πως θα παραμείνει αρμόδιος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει ποιος θα αναλάβει την «καυτή» θέση, με το πλάνο του ξένου αρχιδιαιτητή να ναυαγεί προς το παρόν...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποδέχεται το αίτημα του κ. Hugh Dallas να μην είναι πλέον υπεύθυνος για τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στους αγώνες των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League, μέχρις ότου διαμορφώσει ο ίδιος πλήρη εικόνα και άποψη για το σύνολο των διαιτητών με βάση την απόδοσή τους. Ο κ. Dallas θα εξακολουθήσει να είναι αρμόδιος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε συνεδρίασή της θα κατανείμει εκ νέου τις σχετικές αρμοδιότητες».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014, 14:24