Μία χαλαρή νίκη είχε το πρόγραμμα του Σαββάτου για την Μπαρτσελόνα απέναντι στη Μάλαγα, η οποία δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αποτελέσει φόβητρο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η ομάδα της πρωτεύουσας της Ανδαλουσίας έκανε ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο, «καθαρίζοντας» την παραπαίουσα Μάλαγα του γνωστού μας Ρομπέρτο με 2-0 και συνεχίζει ακμαιότατη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι (έγινε πατέρας για τρίτη φορά), οι «μπλαουγκράνα» ήταν σοβαροί και επικράτησαν εμφατικά της Μάλαγα. Αποτέλεσμα που τους έφερε στο +11 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (που έχει ένα ματς λιγότερο), την ώρα που οι έτεροι Ανδαλουσιάνοι υπέστησαν έβδομη σερί ήττα και βρίσκονται στον πάτο της La Liga απέχοντας -11 από τη ζώνη σωτηρίας.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 15′, μετά από εκπληκτική μπαλιά του Ζόρντι Άλμπα, ο Σουάρες έπιασε υπέροχη κεφαλιά και άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο. Στο 28′ ο Ντεμπελέ σέρβιρε για τον Κουτίνιο και αυτός με… μαγικό τακουνάκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Σαν να μην έφτανε αυτό, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η Μάλαγα έμεινε με δέκα λόγω σωστής αποβολής στον Σάμουελ, ο οποίος έκανε… δολοφονικό τάκλιν στον Άλμπα. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν με τίποτα να προβάλλουν αντίσταση (αν και είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 36′ με την κεφαλιά του Νεσιρί να φεύγει μόλις άουτ), ο Ρομπέρτο παρενέβη σε κάποιες περιπτώσεις κρατώντας σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, ενώ στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την Μπάρτσα να παίρνει αυτό που ήθελε σβηστά και εύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης