Ευχές της Έλ. Κουντουρά στον ΠΟΚ που θα διεκδικήσει το 5ο στην ιστορία του ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό τίτλο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 17:36
Ευχές της Έλ. Κουντουρά στον ΠΟΚ που θα διεκδικήσει το 5ο στην ιστορία του ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό τίτλο

Συνάντηση με τους αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών ΠΟΚ, που αναχωρούν αύριο για το Λονδίνο, για να διεκδικήσουν τον πέμπτο στην ιστορία τους τίτλο για την Ελλάδα, στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κωφών (Deaf Champions League - DCL), είχε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Οι αθλητές ευχαρίστησαν θερμά την υπουργό για τη διαχρονική της υποστήριξη στην ομάδα, όπως επίσης για τη στήριξη που παρέχει η ίδια προσωπικά και ο ΕΟΤ στη συμμετοχή τους στο Champions League και συνολικά στις διοργανώσεις στο εξωτερικό. Οι αθλητές χάρισαν στην κ. Κουντουρά φανέλα της ομάδας με το όνομά της, σε μία συμβολική κίνηση αναγνώρισης του έμπρακτου ενδιαφέροντός της για τον ΠΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΟΚ Κωνσταντίνος Γαργάλης ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι χωρίς τη στήριξη της κ. Κουντουρά, δεν θα είχε την ευκαιρία η ομάδα να συμμετέχει και να κερδίζει όλα αυτά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να στέφεται πρωταθλήτρια. Ο τεχνικός διευθυντής Λευτέρης Μηνάς ευχαρίστησε επίσης την υπουργό και της απηύθυνε πρόσκληση, να παραστεί και να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Εθνικών Ομάδων Ανδρών, Γυναικών Κωφών στην Κρήτη τον Ιούνιο του 2019.

Η υπουργός τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες, και να επιστρέψουν με το πέμπτο κύπελλο, λέγοντας «είστε οι πρωταθλητές της καρδιάς μας». Εξήρε το αγωνιστικό τους πνεύμα, την εξαιρετική τους απόδοση και παρουσία στο εξωτερικό και τόνισε ότι θα στηρίζει πάντα τις προσπάθειές τους που τιμούν την Ελλάδα διεθνώς.

Η ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΟΚ έχει στεφθεί πρωταθλήτρια στο DCL το 2014, το 2015, το 2017 και το 2018, και από τη Δευτέρα ξεκινά με τον πρώτο αγώνα της με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα DCL στο Λονδίνο, για το 2019.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 17:37