«Εύχομαι η χρονιά του 2015 να είναι καλή»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015, 21:56
«Εύχομαι η χρονιά του 2015 να είναι καλή»
Ο Γιώργος Γκιρτζίκης βρέθηκε για πρώτη φορά μαζί με τους διεθνείς και προσπάθησε να τους τονώσει την ψυχολογία εν όψει του αγώνα με την Ουγγαρία. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται στην Αυστρία προκειμένου να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους σας. Χαίρομαι που για πρώτη φορά της Ομοσπονδίας βρίσκομαι ανάμεσά σας. Με τους περισσότερους γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια. Από τότε που ήταν στην Εθνική ομάδα των Παίδων. Στο ματς που μας περιμένει, που σας περιμένει να αγωνιστείτε -είτε θα είσαστε στην ενδεκάδα είτε θα είσαστε στον πάγκο- εξίσου όλοι θα πρέπει να καταβάλλετε την μέγιστη προσπάθεια, ούτως ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είστε παλικάρια όλοι και θα δώσετε την ψυχή σας γι' αυτόν τον σκοπό. Εύχομαι η χρονιά του 2015 να είναι καλή. Να είναι καλύτερη και από την προηγούμενη. Να μας δώσει χαρές. Να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία πάνω απ' όλα. Να είστε υγιείς και ετοιμοπόλεμοι για την κάθε μάχη που θα χρειάζεται να δίνετε ούτως ώστε να κρατήσουμε ψηλά την σημαία της Ελλάδας και της Εθνικής μας ομάδος. Σας ευχαριστώ. Καλή χρονιά».


Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015, 22:00