Η ΑΕΚ επικράτησε την Τρίτη με το ευρύ 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ, για τη δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας και «αγκάλιασε» την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Ο Κορδέρο με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό για την «Ένωση», η οποία διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μάνταλο στο 66′, για να έρθει στο 79′ ο Μπακάκης να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τραΐανού Δέλλα έχασε πέναλτι στο 59′ με τον Μπαρμπόσα, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ παράλληλα είχε και δύο δοκάρια σε προσπάθειες των Σαρρή και Ζόριτς.

Γενικότερα, όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, πρόσφερε θέαμα και κατάφερε να ξεπεράσει με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα απώλεσαν κάθε ελπίδα πρόκρισης.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Γροντής, Κολοβέτσιος (69′ Φαγέ), Σαρρής, Κορδέρο (56′ Μάνταλος), Ρόβας, Πλατέλλας, Μπαρμπόζα (76′ Αραβίδης), Ζόριτς, Ντακόλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (61′ Κοτίτσας), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Ντιέγκο Λόμπα (67′ Δηλαβέρης) Φλίγγος (72′ Σικαλιάς), Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς, Ραπτάκης

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

ΑΕΚ 4
Ατρόμητος 3
Πανθρακικός 1
Ηρακλής Ψαχνών 0

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης