Προβάδισμα για την παρθενική της πρόκριση σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε η Ξάνθη, καθώς επικράτησε τη Μεγάλη Πέμπτη με 1-0 του Ηρακλή, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση που διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο».

«Χρυσός» σκόρερ για τους Ακρίτες ήταν ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος στο 7ο λεπτό σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία άντεξε στην πίεση του «γηραιού», και έφυγε με το θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επαναληπτικός αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στα Πηγάδια στις 19 Απριλίου. Yπενθυμίζεται ότι στον τελικό έχει προκριθεί ουσιαστικά ο Ολυμπιακός, μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Ριζούπολη.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (Κάσσος 61′), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (Τσιλιγκίρης 83′), Ρομάνο, Περόνε, Τσιλιανίδης (Λουκίνας 69′), Κυριακίδης.

Skoda Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Κυριακίδης, Μπέρτος, Περέιρα, Σολτάνι (Βάλτερ 71′), Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέιτον (Παπαστεριανός 78′), Γούτας, Καρυπίδης, Ράνος (Καπετάνος 77′).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης