Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουμάνου διεθνούς κεντρικού αμυντικού Νικολάι Ντορίν Γκοϊάν.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ, που αποτελεί την έβδομη κατά σειρά μεταγραφή των Αρκάδων, έχει φορέσει 52 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, στην οποία έχει διατελέσει και αρχηγός. Γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1980 στην πόλη Σουτσεάβα της Ρουμανίας, έχει ύψος 1,94 μ., ζυγίζει 83 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το νούμερο 30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστή του Αστέρα ο Γκοϊάν τόνισε: «Σημαντικό ρόλο να έρθω στην Τρίπολη έπαιξε το ενδιαφέρον και η επιμονή που έδειξε ο Αστέρας, που με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ με θέλει στην ομάδα. Μίλησα με την οικογένειά μου και αποφασίσαμε να έρθουμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, η εθνική ομάδα συμμετέχει τόσο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και αυτό καθιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ ενδιαφέρον. Ο Αστέρας κάθε χρόνο πάει καλύτερα, τα τελευταία χρόνια τερματίζει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προκρίθηκε στο Europa League και είμαστε εδώ για να πάει η ομάδα ακόμα καλύτερα. Είναι σημαντικό να παίζει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαι λίγο πίσω στις προπονήσεις, αφού οι συμπαίκτες μου έχουν ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σύντομα, πιστεύω, και μέσα από τη σκληρή δουλειά που θα κάνουμε στο γήπεδο θα είμαι στο ίδιο επίπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης