Την οργή του μέσω social media για την ήττα της Μίλαν στο ματς με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της ακροδεξιάς Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι.
«Αθήνα. Οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν οι ηρωικοί φίλαθλοι της Μίλαν. Για τα υπόλοιπα να μη σχολιάσω, τα αφήνω σε εσάς…» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο Σαλβίνι.
Ο Ιταλός αντιπρόεδρος βρέθηκε χθες το βράδυ στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν για το Europa League.
Στο ματς η ιταλική ομάδα ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πανηγύρισε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ευρωπαϊκή του ιστορία.

Μιλώντας στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο TeleLombardia, ο Σαλβίνι ανέφερε ότι είναι οπαδός της Μίλαν και έκανε λόγο για μια «ντροπιαστική» εμφάνιση. «Είναι ντροπή. Θα μιλήσω μόνο ως υπουργός, γιατί, αν μιλήσω ως φίλαθλος, θα παρεξηγηθεί κόσμος. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Μίλαν που πήγαν στο γήπεδο, ήταν υπέροχοι. Κανένα σχόλιο για τον Γκατούζο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης