Εξώδικο του Αλέξη Κούγια στην «Goal News»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014, 14:54
Εξώδικο του Αλέξη Κούγια στην «Goal News»
Ο Αλέξης Κούγιας απέστειλε εξώδικο στην εφημερίδα «Goal News» με αφορμή άρθρο της εφημερίδας.

Η αναφορά του γνωστού ποινικολόγου αναφέρει τα εξής:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55

ΠΡΟΣ

1. Ανδρέα Δημάτο, εκδότη-διευθυντή της εφημερίδας GOAL news, κάτοικο Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου, οδός Μπενάκη, αρ. 5.
2. Ευάγγελο Μπραουδάκη, δημοσιογράφο της εφημερίδας GOAL news, κάτοικο ομοίως.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ στους:
1. Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Αθανάσιο Ακριτίδη
2. Εισαγγελείς Αθηνών κκ Χ. Λακαφώση και Αρ. Κορέα

Στο υπ' αρ. 3750/27.8.2014 φύλλο της εφημερίδας GOAL, με ταπεινή σκοπιμότητα και οι δύο προσπαθήσατε για άλλη μια φορά να με συκοφαντήσετε με ακραίο τρόπο. Συγκεκριμένα, στην πρώτη σελίδα του ως άνω φύλλου της εφημερίδας σας δημοσιεύσατε φωτογραφία μου με τους κ.κ. Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαρρή και με τον τίτλο «Το... άλλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!» και κατασκευάζοντας στην επικεφαλίδα της 1ης σελίδας ένα σενάριο, αναφέρετε μεταξύ άλλων για το πρόσωπό μου την εξής φράση: «Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΛΕΓΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Στην ίδια 1η σελίδα συνεχίζετε την κατασκευή του σεναρίου αναφέροντας τη φράση: «Η παρέμβαση Κούγια, ακριβώς με το που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου, με εγκώμια για τη στάση του Ολυμπιακού στο θέμα της μεταγραφής Πλέγα και με επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΟ και στον Νταμπίζα».

Η σκοπιμότητά σας και η απόλυτη προσπάθειά σας να με συκοφαντήσετε, συνεχίζεται στην 3η σελίδα, όπου με επικεφαλίδα «''Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ'' ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ...» και με τεράστια φωτογραφία μου κατασκευάζετε από την αρχή μέχρι τέλους, με έντεχνο τρόπο, ένα λιβελλογράφημα, όπου προσπαθείτε να με παρουσιάσετε ως έναν άνθρωπο που αλλάζει μέσα σε 48 ημέρες θέσεις-τοποθετήσεις για σοβαρά θέματα, τα οποία διερευνά η Εισαγγελία Αθηνών, και με δολιότητα προσπαθείτε να προκαλέσετε σύγχυση της ανακοινώσεως της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ για τη μεταγραφή του Πλέγα με τις πριν 48 ημέρες δημόσιες τοποθετήσεις μου για την υπόθεση που διερευνά η Εισαγγελία Αθηνών σχετικά με την ΕΠΟ και άλλα φυσικά πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο ίδιο δημοσίευμα τολμάτε να προβλέπετε τι θα δηλώσω στο Ποινικό Δικαστήριο, όποτε γίνει, σχετικά με τις ένορκες καταθέσεις μου ενώπιον των Εισαγγελέων και το ότι δήθεν στο Δικαστήριο θα καταθέσω ότι όσα κατέθεσα σε αυτούς σε 40 σελίδες κατάθεσης οφείλονται σε παραπλάνησή μου.

Επειδή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για τον τρόπο, με τον οποίο διαλέξατε να συκοφαντήσετε έναν άνθρωπο, ο οποίος από το το 1996 υφίσταται έναν ανελέητο διωγμό από το παράνομο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω του ότι επί 18 χρόνια είναι απέναντί του, θυσιάζοντας τεράστια ποσά χρημάτων και την αγωνιστική καταξίωση της ποδοσφαιρικής του ομάδας.

Επειδή δεν αντιλαμβάνομαι πόσο νοσηρός μπορεί να είναι ένας νους, όταν κατασκευάζει ένα τέτοιο σενάριο με μοναδική αιτία μια ανακοίνωση, η οποία αφορά ΜΟΝΟ ΜΙΑ μεταγραφή ποδοσφαιριστού και δεν έχει καμία αναφορά στις μηνύσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και τις μαρτυρικές καταθέσεις του ιδιοκτήτη της ενώπιον των Εισαγγελέων που διερευνούν τη βρώμικη αυτή υπόθεση.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως στο αυριανό σας φύλλο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με τη φωτογραφία μου τόσο στην 1η σελίδα στο ίδιο μέγεθος, όσο και στην 3η σελίδα στο ίδιο μέγεθος, δημοσιεύσετε την παρούσα εξώδικο, ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα καταθέσω άμεσα εις βάρος σας τόσο μήνυση για το ποινικό αδίκημα που διαπράξατε, όσο και αγωγή για την προσβολή της προσωπικότητός μου.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του.

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2014
Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014, 15:02