Ο επικεφαλής επί των αθλητικών ζητημάτων αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης απέστειλε νέα αναφορά για το διεθνές στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο. 

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open» πρόκειται για την έβδομη εισαγγελική αναφορά που καταδεικνύει την ελληνική εμπλοκή στην υπόθεση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε συλληφθεί για στημένα ματς και στοιχηματική απάτη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αναφορά περιέχονται 10 χειραγωγημένοι αγώνες της ΠΑΕ Βέροια από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Απρίλιο του 2015. Επίσης περιέχονται και 3 αναμετρήσεις της ομάδας Κ20 της Βέροιας που διεξήχθησαν από το Νοέμβριο του 2016 έως το Φεβρουάριο του 2017. 

Ειδική αναφορά γίνεται σε αγώνα της Βέροιας που έγινε τον Ιανουάριο του 2018 και εμπλέκονται ποδοσφαιρικοί παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές. 

Μάλιστα σε μία από τις επτά εισαγγελικές αναφορές εμπλέκεται και το όνομα δικαστή! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δικογραφία είναι ανοιχτή από τις αρχές του 2018 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.

Μέσω Ελλάδας και προς Ασία τα στοιχήματα του Ραούλ Μπράβο!

Ο δικηγόρος Βασίλης Μορφακίδης, που ζει και εργάζεται στη Μαδρίτη, μίλησε στη «Δίκη στο Open» για την υπόθεση του Ραούλ Μπράβο. 

Αποκάλυψε ότι οι ισπανικές αρχές έχουν στοιχεία πως ο Ραούλ Μπράβο έστελνε τα στοιχήματα στην Ελλάδα και από εκεί κατευθύνονταν στην Ασία.

Πάντως, επεσήμανε ότι υπάρχουν ζητήματα με τη σύλληψη του Ισπανού ποδοσφαιριστή, καθώς η αστυνομία ενήργησε αυτοβούλως και χωρίς να ενημερώσει τις δικαστικές αρχές! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης