Με την κατάθεση των πρώτων πέντε από τους 37 μάρτυρες κατηγορίας, συνεχίστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, το απόγευμα της Τρίτης 1/6, η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης της εμπλοκής της ΑΕΚ σε εκλογές Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Η Επιτροπή δεν έκανε δεκτές τις ενστάσεις ακυρότητας της διαδικασίας, που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι των κατηγορούμενων και έτσι η διαδικασία θα διεξαχθεί κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Ένωση υπάρχει εισήγηση για αφαίρεση 10 βαθμών ενώ οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Άγγελος Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ), Κώστας Ντάσιος (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας) και Νίκος Αυλωνίτης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας) κατηγορούνται για επηρεασμό με αθέμιτες ενέργειες σε εκλογικές διαδικασίες προηγούμενων ετών σε ΕΠΣ και αντιμετωπίζουν το κίνδυνο απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Την Τρίτη 1/6 κατέθεσαν οι Ντάρλας Θόδωρος, Κεραμυδάς Παναγιώτης, Βρόντος Βασίλειος, Αλασάς Κωνσταντίνος και Λιασκος Δημοσθένης όσον αφορά τις καταγγελίες για εμπλοκή της ΑΕΚ στις εκλογές της ΕΠΣ Σάλας.

Η δίκη θα συνεχιστεί το Σάββατο 5/1 στις 10 το πρωί με την κατάθεση δέκα περίπου μαρτύρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης