Με τον Θανάση Κατσαρή να επανεκλέγεται στην ηγεσία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε σήμερα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Η… κούρσα ήταν, επί της ουσίας, για έναν, καθώς το μοναδικό ψηφοδέλτιο των εκλογών ήταν του κ. Κατσαρή.

Νωρίτερα των αρχαιρεσιών πραγματοποιήθηκε, με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, η ετήσια γενική συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν ομόφωνα, όπως γνωστοποιήθηκε από τους Θεσσαλονικείς, «οι οικονομικοί και διοικητικοί απολογισμοί, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, η έγκριση του προϋπολογισμού νέας περιόδου, ο διορισμός τριμελούς διοίκησης στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ και η τροποποίηση του καταστατικού και η εναρμόνισή του με τον νέο αθλητικό νόμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο τον πρόεδρο, Θανάση Κατσαρή, πλαισιώνουν, ως μέλη, οι: Ελευθεριάδης Ιωάννης, Ησαϊάδης Αλκιβιάδης, Καπετανάκης Αθανάσιος, Μάλλιος Χαράλαμπος, Μελισσόπουλος Χαράλαμπος, Μπεκιάρης Θεολόγος, Νικηφόρος Διονύσιος, Νικολαΐδης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Δημοκράτης, Πατρίδας Δημήτριος, Παυλίδης Άγγελος, Πετρίδης Γρηγόριος, Στέφος Χαράλαμπος, Χατζηγεωργίου Δημήτριος.

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής, κατά αλφαβητική σειρά, είναι οι: Καρούσης Αντώνιος, Κωνσταντινίδης Γρηγόριος, Στεφάνου Γεώργιος.

Με την ολοκλήρωση των εκλογών, μέσω της επίσημης σελίδας του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Διαδίκτυο, ο Θανάσης Κατσαρής δήλωσε: «Κατ’ αρχάς, να ευχαριστήσω τα μέλη του ΠΑΟΚ, τα οποία συμμετείχαν στη διαδικασία, τόσο της γενικής συνέλευσης όσον και των αρχαιρεσιών. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, όπως και κάθε προηγούμενο, σκοπό έχει όχι μόνο να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά να πετύχει ακόμα περισσότερα, γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο το Σωματείο μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ανοικτός σε οποιοδήποτε μέλος της μεγάλης ασπρόμαυρης Οικογένειας, το οποίο θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, και δεν περισσεύει κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις ενωμένα, στα θέματα του Ερασιτέχνη, ενώ στεκόμαστε δίπλα στα επαγγελματικά μας τμήματα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης