Η Μπόκα Τζούνιορς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρλος Τέβες, με τον Αργεντινό επιθετικό να επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του ύστερα από 11 χρόνια .

«Ο Τέβες επιστρέφει στο σπίτι! Καλώς ήρθες» ήταν το μήνυμα των «χεϊνέσες» για την επιστροφή του Καρλίτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια ημέρα μεγάλης χαράς και ατέλειωτης ικανοποίησης» δήλωσε ο πρόεδρος της Μπόκα, Ντάνιελ Αντζέλιτσι, στην ιστοσελίδα του συλλόγου του Μπουένος Άιρες.

«Η επιστροφή του Κάρλος Τέβες, την ώρα μάλιστα που διανύει μια εξαιρετική στιγμή της καριέρας του, είναι μια φανταστική είδηση για όλα τα μέλη και τους υποστηρικτές της Μπόκα, αλλά και για ολόκληρο το ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Η άφιξη του Κάρλος θα επιτρέψει ένα μεγάλο άλμα ποιότητας στη μεγάλη ομάδα που ήδη διαθέτουμε» πρόσθεσε ο πρόεδρος.

O Τέβες έπαιξε στην Μπόκα από το 2001 ως το 2004, μετά πήγε στη Βραζιλία και την Κορίνθιανς, προτού ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Στην Αγγλία έπαιξε σε Γουέστ Χάμ, Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, προτού μεταγραφεί στη Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το ποσό που δαπάνησε η Μπόκα Τζούνιορς για να αποκτήσει τον «Απάτσι» από την «Μεγάλη Κυρία», καθώς ο παίκτης είχε συμβόλαιο, παρότι ο Αντζέλιτσι δήλωσε χθες ότι «για τον Τέβες δεν πληρώσαμε ούτε ένα ευρώ».

Eπιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης