Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ, που διεξήχθη την Κυριακή στην Κόρινθο για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και ολοκληρώθηκε με 1-1 σκορ.

Πιο συγκεκριμένα δέκα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού ο ιδιοκτήτης των Αχαιών, Αλέξης Κούγιας, και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, διαμαρτυρήθηκαν προς τους διαιτητές, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να τους αποδοκιμάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξης Κούγιας όντας έξω φρενών είχε αρχικά έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με αστυνομικό, με τον οποίο εν συνεχεία πιάστηκε στα χέρια, καταλήγοντας μάλιστα να κατέβει με σκισμένο μπλουζάκι από την κερκίδα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε γενικευμένη ένταση στην εξέδρα και προσωρινή διακοπή του ματς. Οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν αντικείμενα και επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της προσωπικής ασφάλειας του Κούγια, με την κατάσταση να δείχνει εκτός ελέγχου.

Εν συνεχεία  επενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες στην προσπάθεια ν’ απωθήσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ έκαναν χρήση χημικών, ωστόσο η ένταση εκτονώθηκε έπειτα από λίγα λεπτά και το παιχνίδι, που είχε προσωρινά διακοπεί από τον διαιτητή Γιάχο, συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ




σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης