Με επιστολή της στην UEFA, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Β. Μακεδονίας, ζήτησε να υπάρξει «παραδειγματική τιμωρία» του Μάρκο Αρναούτοβιτς της Αυστρίας, υποστηρίζοντας πως επιτέθηκε ρατσιστικά προς τον Έζγκιαν Αλιόσκι μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ στο μεταξύ τους παιχνίδι.

«H ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βορείου Μακεδονίας καταδικάζει απερίφραστα το εθνικιστικό ξέσπασμα του Αυστριακού διεθνούς Μάρκο Αρναούτοβιτς, μετά από ένα γκολ που πέτυχε στο χθεσινό (σ.σ. 13/06) παιχνίδι, το οποίο είχε σαν στόχο τον Βορειο-Μακεδόνα διεθνή Έζγκιαν Αλιόσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή σας ενημερώνουμε ότι έχουμε στείλει επίσημη επιστολή στην UEFA, ζητώντας την πιο βαριά ποινή για τον Αυστριακό διεθνή Μάρκο Αρναούτοβιτς» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία και προσθέτει:

«Ως εθνική ομοσπονδία είμαστε πάντα ενάντια στον εθνικισμό, τις διακρίσεις και κάθε είδους μορφή προσβολών και ξεσπασμάτων, τα οποία αντιτίθενται στο πνεύμα του ποδοσφαίρου και τις αξίες, που όλοι υποστηρίζουμε. Θα υπερασπιζόμαστε πάντα και θα μαχόμαστε πάντα για την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα των παικτών της Εθνικής οπουδήποτε κι αν αγωνίζονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης