Με αφαίρεση βαθμών για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές τους τιμωρήθηκαν τα Τρίκαλα και η Κέρκυρα από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Στη θεσσαλική ομάδα επεβλήθη -6 για οφειλές της στους Ζακουανί και Συριόπουλο, ενώ οι Φαίακες τιμωρήθηκαν επίσης με -6 για χρήματα που οφείλουν τους στους Κόντο και Ζορμπά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι, εφόσον οι δύο σύλλογοι εξοφλήσουν τα χρέη τους μέσα σε τρεις ημέρες, θα πάρουν πίσω τους βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν.

Η σχετική ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σαΐντ ΖΑΚΟΥΑΝΙ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 108/2019 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ευσταθίου ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 372/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου ΚΟΝΤΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 384/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη ΖΟΡΜΠΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 385/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης