ΕΠΟ: «Αυτήν τη φορά σκορπίσανε άφθονο γέλιο»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 12:04
ΕΠΟ: «Αυτήν τη φορά σκορπίσανε άφθονο γέλιο»

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε απάντησε στο θέμα που έχει προκύψει με την ανώνυμη επιστολή που φέρεται να έστειλε ένας εργαζόμενός της και στην οποία γίνεται λόγος για κακοδιαχείριση και υψηλούς μισθούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μια επιστολή-μνημείο ψεύδους, ανακριβειών και κατασκευασμένων πληροφοριών, συγκεκριμένα συμφέροντα που κινούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου επιχειρούν να καταστήσουν εργαζόμενους στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία "εργαλεία" της επικοινωνιακής στρατηγικής τους, την οποία αναπτύσσουν μήνες τώρα μέσω μίας βιομηχανίας επιστολών που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και συκοφαντούν προς πάσα κατεύθυνση.

»Αυτή τη φορά, οι... ειδικοί της επικοινωνίας ξεπέρασαν μάλιστα τον εαυτό τους και σκόρπισαν άφθονο γέλιο σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη, καθώς επιστράτευσαν την πρακτική της... ανώνυμης επιστολής, προκειμένου να πείσουν για την εγκυρότητα των έωλων ισχυρισμών τους!

»Προφανώς πίστεψαν ότι επιχειρώντας να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης της Ομοσπονδίας θα εξυπηρετήσουν το σχέδιό τους.

»Οι θιγόμενοι από τα άθλια ψεύδη και τη συστηματική επιχείρηση λάσπης και παραπληροφόρησης της κοινωνίας και των φιλάθλων, που ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο προσβολής και παραβίασης των προσωπικών τους δεδομένων, είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα δικαιώματά τους και δηλώνουν την πρόθεσή τους να προσφύγουν με μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 12:58