Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για την συνάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου με εκπροσώπους της UEFA για να συζητήσουν διάφορα εκκρεμή θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα της FIFA, Πετρ Φούσεκ.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους της UEFA κκ. Ζόραν Λάκοβιτς, Άντζελο Ρηγόπουλο και Μάριο Γεωργίου, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα εκκρεμή θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα της FIFA κ. Petr Fousek και του εκτελεστικού γραμματέα της Ε.Π.Ο. κ. Αλέξη Δέδε.

Οι εκπρόσωποι της UEFA εξέφρασαν την πλήρη στήριξη της ευρωπαικής ομοσπονδίας στη διοίκηση και το έργο του κ. Γραμμένου, καθώς και στις θεσμικές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε συνέχεια των χθεσινών συναντήσεων τους, οι εκπρόσωποι της UEFA συναντήθηκαν σήμερα και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, με τον οποίο συζήτησαν την εφαρμογή του VAR, το νομοθετικό πλαίσιο κατά των στημένων αγώνων και τις πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, θέματα τα οποία νωρίτερα είχαν τεθεί υπόψιν του προέδρου της Ε.Π.Ο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης