Μετά τα όσα ανέφερε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου για αδυναμία πολλών ομάδων να προλάβουν να εγγραφούν στο «Μητρώο» και την πρόθεση αρκετών εξ αυτών να αγωνιστούν σε πρωταθλήματα της Τουρκίας, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τον Λευτέρη Αυγενάκη  «να αναλογιστεί τις συνέπειες των πεπραγμένων του»

H σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς μία από τις συνέπειες του “Μητρώου” είναι η αδυναμία ερασιτεχνικών ομάδων των μικρών νησιών του Αιγαίου να προσαρμοστούν στην γραφειοκρατία και τις αδιανόητες άλλες προϋποθέσεις που απαιτούνται για να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα των τοπικών ΕΠΣ.

Η επιμονή του κ. Αυγενάκη στην επιβολή διαδικασιών ανέφικτων για τα μικρά ερασιτεχνικά σωματεία των νησιών ή άλλων γεωγραφικά απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, οδηγεί σε πράξεις απόγνωσης σαν αυτές που αναφέρονται σε σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Πράξεις οι οποίες ούτε είναι, ούτε πρέπει να είναι εφαρμόσιμες.

Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Αυγενάκη να αναλογιστεί τις συνέπειες των πεπραγμένων του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου με μία λιτή ανάρτηση στα social media, στην οποία έγραψε ότι: «Με τα εθνικά θέματα δεν επιτρέπεται κανένας να παίζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης