Tηλεδιάσκεψη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) έλαβε χώρα σήμερα (24/1), με αντικείμενο την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης.

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠΠ ενημερώθηκαν για τα νέα δεδομένα και το ρόλο ποδοσφαιριστών – ποδοσφαιριστριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο με βάση την Ολιστική Μελέτη και την αποτύπωσή τους στο νέο καταστατικό της ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, συζητήθηκε η αναγνώριση του ΠΣΑΠΠ και η συμμετοχή του ως πλήρους μέλους της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και η εκπροσώπησή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με τη νέα της μορφή και αρμοδιότητα.

Από την ΕΠΟ δόθηκε έμφαση στο κομμάτι της ενεργούς συμμετοχής και του νέου ρόλου των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών στα τεκταινόμενα του αθλήματος στη χώρα μας. Από πλευράς ΠΣΑΠΠ εκφράστηκε ικανοποίηση για τις προβλέψεις της Ολιστικής Μελέτης και συμφωνήθηκε να υπάρξει σύντομα νέα συνάντηση, προκειμένου να συμφωνηθούν οι επόμενες κινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης