Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Πάρκο Γουδή.

Όπως τονίζει το εν λόγω γήπεδο ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, η οποία έχει την ευθύνη λειτουργίας και συντήρησής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Σε απάντηση ψευδέστατων δήθεν καταγγελιών και αποκαλύψεων από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, σχετικά με την όποια χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Πάρκο Γουδή, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων κατά του covid-19 “υπό την ανοχή της διοίκησης της Ε.Π.Ο.” (!!!), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει τα εξής.

Το εν λόγω γήπεδο ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (Ετ.Α.Δ.), , η οποία έχει την ευθύνη λειτουργίας και συντήρησής του. Η Ετ.Α.Δ. έχει επίσης την πλήρη αποκλειστικότητα στην λήψη αποφάσεων για τη χρήση του και το παραχωρεί κατόπιν σχετικής αιτήσεως και αδείας σε κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς, σχολεία, ή το διαθέτει στο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογα με τις ανάγκες της κι εφόσον το επιτρέπει ο προγραμματισμός του γηπέδου, το χρησιμοποιεί και η Ε.Π.Ο., κατόπιν αιτήσεώς της στην Ετ.Α.Δ. Τούτων δοθέντων, είναι προφανές -και στους πλέον κακόπιστους- ότι το γήπεδο αυτό δεν ανήκει στην Ε.Π.Ο. και δεν είναι κατ΄ ουδένα τρόπο “ενωσιακό”.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης