Ο Κρίστιαν Έρικσεν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι σκέφτεται να φύγει μέσα στο καλοκαίρι από την Τότεναμ, προκειμένου να δοκιμάσει κάτι καινούριο. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «πετεινούς», φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Δανός διεθνής εντάχθηκε το 2013 στο δυναμικό των «σπερς», προερχόμενος από τον Άγιαξ, και πλέον, με δηλώσεις του σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, καθώς αυτό το διάστημα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, τόνισε ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Νιώθω ότι είμαι σε μία φάση να δοκιμάσω κάτι νέο στην καριέρα μου», είπε ο Δανός στην «ekstrabladet» και φρόντισε να ρίξει κι άλλο… λάδι στη φωτιά.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό για όλα όσα μου έχουν συμβεί στην Τότεναμ, αλλά έχω πει επίσης ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο. Ελπίζω να υπάρξει ξεκαθάρισμα το καλοκαίρι. Αυτό είναι το πλάνο. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Όλα εξαρτώνται από τον πρόεδρο, Ντάνιελ Λέβι, ενώ πρέπει να ενδιαφερθεί και κάποια ομάδα. Ειδάλλως πρέπει να κάτσουμε κάτω και να διαπραγματευθούμε νέο συμβόλαιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης