ΕΡΤ: «Δεν υπάρχουν χρήματα για τη Super League 2»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, 18:02
ΕΡΤ: «Δεν υπάρχουν χρήματα για τη Super League 2»

H ΕΡΤ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή γνωστοποίησε ότι η οικονομική της κατάσταση δεν της επιτρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Super League 2, γεγονός που επιβαρύνει τη λειτουργία της τελευταίας με δεδομένο πως κατά βάση στηριζόταν στην χρηματοδότηση από την κρατική τηλεόραση για την εύρυθμη λειτουργία της.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Συνάντηση με τον κο Ιωάννη Δρόσο, πραγματοποίησε σήμερα επιτροπή της Super League 2, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους κ.κ. Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη, Χριστοβασίλη, Οταπασίδη και Λυχναρά. 

Η επιτροπή έκρινε πως ήταν ορθότερο να προηγηθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και στη συνέχεια να έρθει σε επαφή με τον κο Βασιλειάδη, με τον οποίο ακύρωσε το σημερινό της ραντεβού και το μετέφερε για τη Δευτέρα 1/7 και ώρα 13.30. 

Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον κο Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού. Κατόπιν αυτού, το προσεχές πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα. 

Ως εκ τούτου, η επιτροπή αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας 1.30 μ.μ. με τον κο Βασιλειάδη, θεωρώντας πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί να επέμβει περαιτέρω».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019, 18:24