Έρχεται για να υπογράψει ο Φιγκερόα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 08:06
Έρχεται για να υπογράψει ο Φιγκερόα
Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος αναμένεται να έρθει σήμερα στην Ελλάδα για να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα φθάσει στην Αθήνα με στόχο να συμφωνήσει με τους «πράσινους» για διετές ή τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αν και οι δύο πλευρές αναμένεται να δώσουν τα χέρια για τα επόμενα δύο χρόνια και θα υπάρχει οψιόν για ακόμη ένα έτος (σ.σ.: εφόσον συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών).

Στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν ότι η υπόθεση του 32χρονου παίκτη δεν έχει τελειώσει, αλλά είναι σε καλό δρόμο και η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό είναι μόλις της τάξεως των 50.000 ευρώ.

Από τη στιγμή που ο Φιγκερόα επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα, φαίνεται δύσκολο να «ναυαγήσει» η μετεγγραφή, αφού κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για έρθει στη χώρα μας.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν προτείνει στον Αργεντινό μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχής, όπως και γκολ. Πρόκειται για ένα ποσό που ο παίκτης επιθυμούσε να εισπράξει από τις αρχικές του συζητήσεις με τη διοίκηση.


Ποια η τύχη των «κομμένων»;

Κρίσιμη θεωρείται η τρέχουσα εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Νίκος Νταμπίζας θα προσπαθήσει να λύσει τα συμβόλαια κάποιων εκ των Κουίνσι, Τοτσέ, Πίντο και Βελάσκες. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του πρώτου, ενώ σήμερα θα μιλήσει με τους ατζέντηδες των άλλων παικτών.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 08:25