Αισιοδοξία Γιαννακόπουλου και Μπακογιάννη για τον Βοτανικό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 14:12
Αισιοδοξία Γιαννακόπουλου και Μπακογιάννη για τον Βοτανικό

Μια ώρα περίπου διήρκεσε η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη και του ισχυρού άνδρα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τους δυο να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το "kick of meeting" με τις ομάδες εργασίας και από την πλευρά του δήμου, αλλά και από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε νομοθετικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν. Και τους συντελεστές δόμησης θα δούμε, το πράσινο, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να προχωρήσει αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή γιατί υπάρχουν πάρα πολλά βήματα τα οποία θα πρέπει βήμα-βήμα να πάμε και να τα προσπερνάμε, αλλά εφόσον υπάρχει διάθεση και από τον δήμο και από την κυβέρνηση και από τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε:

«Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, ένα πολύ σημαντικό έργο αστικής αναζωογόνησης. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Συμφωνήσαμε ότι θα προχωρήσουμε με την εναρκτήρια συνεδρίαση των ομάδων εργασίας την επόμενη Παρασκευή.

Ξέρουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι έχουμε δουλειά μπροστά μας. Προφανώς δεν κόβουμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε, κρατάμε τη μπάλα χαμηλά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ερασιτέχνη.

Με πάρα πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα. Για τον Παναθηναϊκό, για όλους εμάς».

Επιμέλεια: Βασίλης Καραμπατσόλης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 14:15