Η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FA) ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τα 2.560 εισιτήρια που είχε δικαίωμα για τον προημιτελικό του Euro 2020, το Σάββατο (3/7) στη Ρώμη, εναντίον της Ουκρανίας, και προέτρεψε τους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν.

«Παρακαλώ να σημειώσετε ότι, δυστυχώς, η FA δεν θα πουλήσει εισιτήρια μέσω του (επίσημου) England Fan Travel Club γι΄ αυτόν τον αγώνα, λόγω περιορισμών που ισχύουν και στις δύο χώρες για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid -19», έγραψε σε μια επιστολή προς την ομάδα που οργανώνει τα επίσημα ταξίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η FA είχε το 16% των 16.000 θέσεων, 2.560 εισιτήρια για τον αγώνα στο «Olimpico». Όμως στην Ιταλία απαιτούνται πέντε ημέρες καραντίνας για όλους εκείνους που προέρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία. Η καραντίνα αποφασίστηκε από την ιταλική κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου, για όσους φτάνουν από τη Μεγάλη Βρετανία, μετά την μετάλλαξη «Δέλτα», η οποία προκάλεσε την εκ νέου αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Επίσης απαιτείται απομόνωση έως και δέκα ημέρες μετά την επιστροφή στο βρετανικό έδαφος.

Η FA, ωστόσο, πρόσθεσε ότι «θα συνεργαστεί με την UEFA και τη Βρετανική Πρεσβεία στην Ιταλία για να διευκολύνει την πώληση όσο το δυνατόν περισσότερων εισιτηρίων σε Άγγλους κατοίκους στην Ιταλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης