Σάλο έχει προκαλέσει στην Premier League η είδηση πως η αστυνομία συνέλαβε ποδοσφαιριστή της Έβερτον με την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικων! Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης συνελήφθη την Παρασκευή, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, πλήρωσε εγγύηση, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα.

Η διοίκηση της Έβερτον έκανε γνωστό πως τον απέβαλε από την πρώτη ομάδα και θα περιμένει την εξέλιξη της έρευνας, ενώ τα ΜΜΕ αναφέρουν πως πρόκειται για 31 ετών διεθνή με την εθνική ομάδα της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, πρόκειται για τον αρχηγό της Έβερτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

Η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου αναφέρει:

«Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει ότι παίκτης της πρώτης ομάδας έχει αποβληθεί εν αναμονή της αστυνομικής έρευνας. Η ομάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις αρχές στις έρευνες και δεν θα κάνει καμία περαιτέρω δήλωση αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύλληψη του 31 ετών μεσοεπιθετικού έγινε την Παρασκευή, στο σπίτι του στο Μάντσεστερ. Ο Ισλανδός διεθνής, που από το 2019 είναι παντρεμένος, αγοράστηκε το 2017 από τη Σουόνσι αντί περίπου 50 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως τον περασμένο Απρίλιο ο Γερμανός πρώην διεθνής αμυντικός, Κριστόφ Μέτσελντερ, που είχε αγωνιστεί στην Άρσεναλ, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση με αναστολή για κατοχή και διασπορά υλικού παιδικής πορνογραφίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης