Η Εθνική Κορασίδων διπλασίασε τις νίκες της στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (WU-17), καθώς μετά την άνετη επικράτηση στην πρεμιέρα επί της διοργανώτριας Λιθουανίας (3-0), επιβλήθηκε και της Αλβανίας, με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε η Παπαθεοδώρου στο 43ο λεπτό, όμως το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε τον πλήρη έλεγχο, όπως αποδεικνύουν οι 18 τελικές προσπάθειες, έναντι μίας της Αλβανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, το ΕΊΡΕ συνέτριψε τη Λιθουανία με 6-0, οπότε στην τελευταία αναμέτρηση, με αντίπαλο την ελληνική ομάδα, θα κριθεί η πρώτη θέση, καθώς στον πρώτο αγώνα είχε κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αλβανία (10-0!).

Υπενθυμίζεται ότι στον γύρο elite προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας των 11 ομίλων της πρώτης φάσης και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Ελλάδα: Παναγιωτοπούλου, Κοκμότου (65’ Σκοτεινιώτη), Σαββίδου, Παυλοπούλου, Παπαγεωργίου, Μπαξεβάνου (82΄Νιαβραδάκη), Παπαθεοδώρου, Τουρετζόγλου (46’ Κατσάνου), Πλακιά (30’ Μαρκούτσα), Αβράμογλου (82’ Μαυρομάτη), Γιαννάκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλβανία: Χίσκα, Αβουλίγια, Τανούσι, Γκέργκι, Χαμονίκα, Ριζάλαρα, Ιλιάντι, Μούσα, Τσάκα (51’ Αρμόκου), Καλάγια, Μέμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης