Με σκορ 2-1 έχασε ο Αστέρας από την Τότεναμ στην Τρίπολη, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με πέναλτι του Τάουνσεντ και στο 42’ ο Χάρι Κέιν πέτυχε το 2-0. Για τον Αστέρα μείωσε στο 90′ ο Μπαράλες με πέναλτι. 

Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε στην ουσία να «καθαρίσει» το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Αστέρα είχε τις δικές της στιγμές για να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Σανκαρέ στον Τάουνσεντ κέρδισαν πέναλτι στο 36ο λεπτό. Ο παίκτης που το κέρδισε ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έξι λεπτά μετά ο Τάουνσεντ έκανε τη σέντρα και ο Κέιν με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Έτσι, έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση των «Σπερς». Ο Αστέρας στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή του και δημιούργησε ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 65′ από τον Μάσα, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της αγγλικής εστίας!

Τελικά στο 89′ ο Μπαράλες κέρδισε πέναλτι και την κόκκινη κάρτα εις βάρος του Φάζιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και νίκησε τον Βορμ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αστέρας Τρίπολης – Τότεναμ 1-2 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 90′ πεν. Μπαράλες – 36′ πεν. Τάουνσεντ, 42′ Κέιν

Κίτρινες κάρτες: Σανκαρέ – Μέισον

Κόκκινες κάρτες: 89′ Φάζιο

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (81′ Γιαννιώτας), Ουσέρο, Τσοκάνης (60′ Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Ρόλε, Πάρα (84′ Μπαράλες).

Τότεναμ (Ποκετίνο): Βορμ, Ντάιερ, Ντέιβις, Φερτόνχεν, Φάζιο, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Λαμέλα (46′ Σολδάδο), Τάουνσεντ, Έρικσεν (63′ Μέισον), Κέιν (77′ Παουλίνιο).

Τα αποτελέσματα

Αστέρας Τρίπολης – Τότεναμ 1-2
Μπεσίκτας – Παρτιζάν 2-1

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:

1. Τότεναμ 8
2. Μπεσίκτας 8
3. Αστέρας Τρίπολης 4
4. Παρτίζαν 1

H 5η αγωνιστική:
27/11: Αστέρας Τρίπολης – Μπεσίκτας
27/11: Τότεναμ – Παρτίζαν

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης