Να γίνει εκ νέου ομάδα η Εθνική ποδοσφαίρου είναι το ζητούμενο για τον Τζον Φαν’τ Σιπ, όπως ξεκαθάρισε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα με το Λιχτενστάϊν (8/9) για τα προκριματικά του EURO 2020.

«Είμαι ικανοποιημένος από τον αγώνα στην Φινλανδία και από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα. Το αυριανό ματς έχει προτεραιότητα, παρά τις λίγες πιθανότητες πρόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα τόσο για εμάς όσο και για τους οπαδούς μας. Γνωρίζω την κατάσταση στην εθνική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό και πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα.

Πρέπει ο αγώνας με την εθνική να είναι προτεραιότητα για όλους. Θα εργασθούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, σχολίασε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν γνώριζε τα αποτέλεσματα της Εθνικής: «Ναι αλλά δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν. Πρέπει οι παίκτες να αφήσουν στην άκρη το εγώ και βέβαια να δουλέψουν σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το αν έχει βρεθεί ξανά σε ομάδα που είναι σε τόσο δύσκολη θέση: «Είναι λίγος ο χρόνος που είμαστε με την ομάδα. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω καλά. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να εξηγήσουμε τι περιμένουμε όταν έρχονται οι παίκτες στην ομάδα. Να μην έρχονται απλά για να επιστρέψουν για λίγες ημέρες στην Ελλάδα και να δουν την οικογένειά τους. Θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη όλα τα άλλα και να είναι υπερήφανοι όταν έρχονται στην Εθνική. Να είναι για αυτούς προτεραιότητα».

Για το κίνητρο που μπορεί να δώσει στους παίκτες του: «Προετοιμαζόμαστε σαν να έχουμε το μέγιστο δυνατό κίνητρο. Βλέπουμε κάθε μέρα τους παίκτες μας στην προπόνηση. Πρέπει να θεωρούμε κάθε παιχνίδι σημαντικό και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, o οποίος δήλωσε: «Ξέρουμε ότι στην Φινλανδία είχαμε μία θετική εικόνα αλλά όχι ικανή για να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Να κάνουμε αύριο μία νέα αρχή και να βάλουμε βάσεις για τη συνέχεια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης