Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου προπονήθηκε για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας (στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά), ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών της με Σλοβενία (3/9) και Κόσοβο (6/9), στο πλαίσιο του UEFA Nations League.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Τζον Φαν΄τ Σιπ, στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως άπαντες στη «γαλανόλευκη» ομάδα έχουν τη σκέψη στην πρόκριση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022, στο Κατάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας με τη διακοπή των 10 μηνών. Η ομάδα είναι εδώ και μαζί με τα παιδιά θα συνεχίσουμε τους αγώνες στο Νations League. Υπάρχει πάντα στο μυαλό μας το πλάνο Κατάρ και συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο που έχουμε επιλέξει», είπε.

«Συνεχίζουμε στον πλάνο Κατάρ, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Επιλέγουμε ποδοσφαιριστές με δύο κριτήρια. Όχι μόνο να είναι καλοί τεχνικά και να έχουν φυσική κατάσταση αλλά και σε θέμα χαρακτήρα, να μας βοηθήσουν δηλαδή στο πλάνο που έχουμε χαράξει».

Για να καταλήξει: «Εκείνο που αρχικά κοιτάμε είναι να παραμείνουμε στο πλάνο μας και να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα. Η Σλοβενία και το Κόσοβο είναι ικανές ομάδες και ιδιαίτερα στην μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Όμως, το σημαντικό είναι πως εστιάζουμε εμείς στο δικό μας κομμάτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής απουσίαζαν Μπάρκας και Τσιμίκας, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή απόψε. Το αυριανό (1/9) πρόγραμμα της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις το πρωί (10:30) και το απόγευμα (18:00).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης