Ο νεαρός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί, μίλησε για την απόφαση να αγωνιστεί με την Ισπανία, κάνοντας αποδεκτή την πρόσκληση για την εθνική ομάδα U21.

«Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ και θα δώσω τα πάντα για να κάνω τους φιλάθλους ευτυχισμένους. Ήμουν στο αυτοκίνητο και πήγαινα να φάω με μερικούς φίλους, όταν ο πατέρας μου, μού τηλεφώνησε για να με ενημερώσει για την κλήση στην εθνική. Δεν το σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή, ρώτησα ποιά πτήση θα έπρεπε να πάρω και έφυγα. Ένιωσα μεγάλη έκπληξη από αυτή την πρόσκληση, είμαι υπερήφανος και πάντα ήθελα να γίνω μέρος αυτής της εθνικής», είπε χαρακτηριστικά ο 16χρονος μεσοεπιθετικός που απέκτησε στις 20 Σεπτεμβρίου την ισπανική υπηκοότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φατί, ο οποίος γεννήθηκε στη Γουινέα-Μπισάου αλλά μετακόμισε στην Ισπανία σε ηλικία έξι ετών, έγινε ήδη ο νεότερος σκόρερ της Μπαρτσελόνα, όταν σκόραρε στην Οσασούνα (2-2), ο νεότερος παίκτης που σκόραρε στη LaLiga στο Camp Nou, όταν άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με την Βαλένθια (5-2) και ο πιο νέος που σκόραρε και έδωσε ασίστ στο ίδιο παιχνίδι για την LaLiga.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης