Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Την Τρίτη επιστρέψαμε στις επιτυχίες, καθώς επαληθεύτηκε η βασική μας δυάδα με το Goal-Goal στο παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν και τα 2-3 γκολ στο ματς Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, ενώ πιάσαμε και το ακριβές σκορ 1-1 στην αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» με απόδοση 8.00.

Ας πάμε όμως στα… φρέσκα και στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ, όπου υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τα δύο αμφίρροπα ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ την παράσταση κλέβει από το κουπόνι της Τετάρτης ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν μέτριες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, καθώς οι  παίκτες του Μίτσελ είχαν… ξεμείνει από κίνητρο, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα είχε εξασφαλιστεί αρκετά γρήγορα.

Πάντως το σημερινό πρώτο μπρα-ντε-φερ με τον «δικέφαλο» του Βορρά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλούς λόγους να «χτυπήσουν» το ματς, καθώς θέλουν να κατακτήσουν το νταμπλ και θα μπουν με άγριες διαθέσεις στο «Καραϊσκάκη», που μετά από αρκετό καιρό θα είναι κατάμεστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και θα τους εμπιστευτούμε, ενώ πιθανά σκορ σε αυτό το παιχνίδι στα μάτια μας μοιάζουν το 2-0 με απόδοση 6.00 και το 3-0 σε απόδοση 9.50.

Πάμε όμως και στα σημερινά παιχνίδια των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά τον τίτλο στη Γαλλία, υποδέχεται την Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι, θα παίξουν προσεκτικά στην άμυνα παίζοντας με αντεπιθέσεις, προκειμένου να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Παρκ Ντε Πρενς» και να… χτυπήσουν την πρόκριση στον επαναληπτικό στο «Στάμφορντ Μπριζ».

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν υψώσει ανάστημα στην Ευρώπη, εν συγκρίσει με την περυσινή σεζόν, όταν και αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Μουρίνιο, ως γνωστόν, ξέρει να φέρνει τέτοιου είδους παιχνίδια στα μέτρα του.

Σε αυτό το ματς λοιπόν θα πάμε τα 2-3 γκολ, ενώ για σκορ θα προτείνουμε το 1-1 με απόδοση 6.00 και το 2-1 υπέρ των Παριζιάνων με απόδοση 7.50.

Στο άλλο ματς των προημιτελικών η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ με το over να μοιάζει ως την πιο πιθανή επιλογή. Η «βασίλισσα» θέλει να πάρει «εκδίκηση» για τον περυσινό αποκλεισμό της και αναμένεται να μπει επιθετικά από το ξεκίνημα, ενώ γκολ μπορούν να πετύχουν και οι Βεστφαλοί.

Παράλληλα θα εμπιστευτούμε και το «διπλό» της Φέγενορντ που είναι ανώτερη από την Χέρακλες, είναι αρκετά φορμαρισμένη και «καίγεται» για το «τρίποντο», προκειμένου να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

ΤΕΤΡΑΔΑ…

128. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1 (1.50)
133. ΧΕΡΑΚΛΕΣ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 2 (1.60)
136. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2-3 ΓΚΟΛ (1.75)
137. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER (1.35)

ΑΠΟΔΟΣΗ:
5.67

ΣΚΟΡ (ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ)…

128. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-0 (6.00) – 3-0 (9.50)
136. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1-1 (6.00) 2-1 (7.50)

Σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης