Στις 17:00 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη να γίνει στη Ζυρίχη η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από 4 έως 11 Φεβρουαρίου. Η διαδικασία θα παρουσιαστεί από την Τζέσικα Λίμπερτς και θα διεξαχθεί από τον αναπληρωτή διευθυντή διοργανώσεων της FIFA Χάιμε Γιάρζα, ο οποίος θα έχει τη βοήθεια του Ελβετού πρώην διεθνή τερματοφύλακα, Ντιέγκο Μπενάλιο.

Εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 και των σχετικών μέτρων καραντίνας που απαιτούνται από τις αρχές της Νέας Ζηλανδίας, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα της FIFA, η Όκλαντ Σίτι δεν θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στο FIFA Club World Cup 2020. Η μορφή παραμένει αμετάβλητη, αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί ο εναρκτήριος αγώνας και η Αλ Ντουμπάι προκρίνεται απευθείας στη δεύτερη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κορυφαίο τουρνουά θα συμμετάσχουν επίσης οι Μπάγερν, Τίγκρες, Αλ Αχλί, Ουσλάν Χιουντάι και η νικήτρια του Copa Libertadores από τον τελικό ανάμεσα στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και τη Σάντος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 30 Ιανουαρίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα στάδια Education City και Ahmad Bin Ali, ενώ το διεθνές Στάδιο Khalifa, το οποίο αρχικά αναμενόταν να φιλοξενήσει δύο παιχνίδια, δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Το Στάδιο Ahmad Bin Ali θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα στις 4 Φεβρουαρίου (16:00 CET) και οι νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA Club θα στεφθούν στο Education City Stadium στις 11 Φεβρουαρίου (20:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης