Φιλικό αγώνα με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας, θα δώσει στο Όσλο στις 6 Ιουνίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως προέκυψε μετά από σχετική έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παράλληλα, η επιτροπή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αποφάσισε την πραγματοποίηση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, για την Παρασκευή 25/06/2021 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Grand Hayat, Συγγρού 115.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε την ματαίωση όλων των πρωταθλημάτων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ), για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ακόμη, επικύρωσε την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και Α΄ Κατηγορίας Γυναικών με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Με την ίδια απόφαση, ανατέθηκε στους παρατηρητές των αγώνων, η αρμοδιότητα για την διενέργεια του ελέγχου, όσον αφορά στην υποβολή των μελών των αποστολών των ομάδων σε test Covid-19 και στην παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης ενός εκάστου.

Τέλος, η επιτροπή όρισε τους προέδρους και τα μέλη όλων των διαρκών και ειδικών Επιτροπών της ομοσπονδίας, όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 42 του καταστατικού της. Πρόεδροι των Επιτροπών ορίστηκαν οι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οικονομική Επιτροπή: Κλέαρχος Τζαφέρης

Επιτροπή Διοργανώσεων: Άγγελος Δανιήλ

Τεχνική Επιτροπή: Τάκης Παπαχρήστος

Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου: Κυριάκος Φύτρας

Ιατρική Επιτροπή: Τάκης Καρράς

Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Παναγιώτης Διακοφώτης

Επιτροπή Ασφαλείας και γηπέδων: Δημοσθένης Κουπτσίδης

Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Θόδωρος Ζαγοράκης

Επιτροπή Εθνικών Ομάδων: Τάκης Παπαχρήστος

Επιτροπή Διαμεσολαβητών: Χρήστος Φαφούτης

Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO): Άγγελος Δανιήλ

Εκπρόσωπος ΕΠΟ στην SL1: Αστέριος Αντωνίου

Εκπρόσωπος ΕΠΟ στην SL2: Λεωνίδας Θωμαΐδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης