Με ισοπαλία ολοκλήρωσε η εθνική κάτω των 19 ετών τις υποχρεώσεις της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πολωνία στο Γκντανσκ, σ΄ένα ματς με διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς αμφότερες είχαν αποκλειστεί από τον 4ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι και οικοδεσπότες του ομίλου προηγήθηκαν με τον Κουρόφσκι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ για την Ελλάδα ισοφάρισε ο Σουνάς στο 56΄. Στο 75΄ αποβλήθηκε ο Καντούτσης της Καλαμάτας με απευθείας κόκκινη.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και ο άλλος αγώνας του ομίλου, Ισπανία-Κροατία, με τους “φούριας ρόχας” να παίρνουν την πρώτη θέση (7β.) και την πρόκριση στους τελικούς της Λιθουανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΛΩΝΙΑ (Μάρτσιν Σάσαλ): Πογκόρζελετς, Χορόζκιεβιτς. Λιμπεράτσκι, Κετζιόρα, Κλέμεντς, Κουρόφσκι, Μουράφσκι, Γιατζέλο (85΄ Νόβακ), Φορμέλα, Στεπίνσκι (72΄ Ζιελίνσκι), Κομπιλάνσκι (78΄ Μρόβτσα).

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Παχατουρίδης): Λαδάς, Χουχούμης, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης, Βοσνακίδης, Ανδρεόπουλος, Μύγας (72΄ Σιώπης), Ιωαννίδης (46΄ Παναγιωτούδης), Δεληγιαννίδης (46΄ Καραγκούνης), Σουνάς, Γιαννιτσάνης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης