Στο πλάι του Μίχαελ Σκίμπε κάθισε ο Κώστας Φορτούνης, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό (12/10, 21:45, Cosmote Sport 1) αγώνα με την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League.

Ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε πως οι διεθνείς έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία της συνάντησης με τους Μαγυάρους, αφού ο στόχος της πρώτης θέσης στον όμιλο, με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται, προϋποθέτει μόνο νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε καταλάβει τη σημασία του αγώνα αλλά πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος και να έρθει να μας βοηθήσει να νικήσουμε. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση, είμαστε το φαβορί το0υ ομίλου, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο», υπογράμμισε ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός.

Για την αντίπαλο της Εθνικής ανέφερε πως «είναι μια καλή ομάδα, που προσπαθεί να πιέσει όσο μπορεί, να παίξει αμυντικά και να βγει στην κόντρα. Την περιμέναμε κάπως έτσι και στο πρώτο παιχνίδι, απλά τώρα είμαστε πιο υποψιασμένοι. Αύριο θα μπούμε για να τους κερδίσουμε».

Συνέχισε, λέγοντας: «Στο προηγούμενο παιχνίδι, επιθετικά, είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Οι Ούγγροι έβαλαν δύο γκολ, το πρώτο με ωραία συνεργασία, αλλά στο δεύτερο φταίξαμε όλοι μαζί, γιατί δεν αμυνθήκαμε ομαδικά. Έχουμε πάρα πολύ καλή άμυνα και δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι, πρέπει να το κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι θα ήταν αποτυχία σε αυτό τον όμιλο; «Να μη βγούμε πρώτοι. Έχουμε τους παίκτες και σαν ομάδα είμαστε πολύ καλή. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια και να καταλάβουμε την πρώτη θέση. Η Εθνική ομάδα έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες και ο προπονητής έχει διαλέξει τους κατάλληλους».

Ο αυριανός αγώνας σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την ελληνική ομάδα, καθώς θα είναι ο πρώτος επίσημος μακριά από την έδρα που είχε για πάρα πολλά χρόνια, το «Γ. Καραϊσκάκης». Νέο γήπεδο (ΟΑΚΑ) λοιπόν και ο Φορτούνης σήμανε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό: «Παίζουμε σε καινούργιο γήπεδο και θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει. Δεν είναι σαν το Καραϊσκάκη, αλλά πρέπει να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κοινού μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης