Γεμάτη ντέρμπι είναι η 5η αγωνιστική της Football league, που θα διεξαχθεί το προσεχές διήμερο.
Ο Εργοτέλης, η μοναδική ομάδα με το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής, φιλοξενείται στον Βόλο από την ομώνυμη ομάδα, που εντός έδρας παραμένει χωρίς απώλεια, ενώ παράλληλα διαθέτει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.
Οι Κρητικοί θέλουν να φύγουν «αλώβητοι» και από την Θεσσαλία, έτσι ώστε να παραμείνουν επικεφαλής στην κατάταξη, ενώ με νίκη οι γηπεδούχοι θα «πιάσουν» τον Εργοτέλη στην βαθμολογία.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένεται και η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Λάρισας, δεδομένου ότι ο «γηραιός» δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, ενώ οι Θεσσαλοί θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν σε «τροχιά κορυφής».

Κάτι αντίστοιχο, ισχύει και για το ντέρμπι στο νησί των Φαιάκων, όπου η Κέρκυρα και η Δόξα Δράμας, αναζητούν βαθμούς για να μην απομακρυνθούν από τις πρώτες θέσεις, ενώ η Παναχαϊκή δοκιμάζεται στα Σπάτα με αντίπαλο τον «νεοφώτιστο» Αήττητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τέλος εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Κρήτης, όπου ο Πλατανιάς θα φιλοξενήσει τον ουραγό Κισσαμικό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου (15:00)

Σπάρτη-Τρίκαλα

Βόλος ΝΠΣ-Εργοτέλης

Αήττητος Σπάτων-Παναχαϊκή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς-Κισσαμικός

ΑΕ Καραϊσκάκης-Αιγινιακός

Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας ΕΡΤ-3

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου

15:00 Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας ΕΡΤ-3

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης