Φουντώνει η κόντρα ΕΠΟ-Κοντονή: Δεν ορίζει διαιτητές για τα πλέι οφ η ομοσπονδία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, 15:19
Φουντώνει η κόντρα ΕΠΟ-Κοντονή: Δεν ορίζει διαιτητές για τα πλέι οφ η ομοσπονδία
Στα χαρακώματα συνεχίζουν να βρίσκονται η ΕΠΟ και η Πολιτεία. Ο Σταύρος Κοντονής δεν δέχτηκε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου το Σάββατο, όπως είχε ανακοινώσει η ομοσπονδία με την τελευταία για... αντίποινα να δείχνει αποφασισμένη μην ορίσει διαιτητές στα πλέι οφ.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ δείχνει διατεθειμένη να μην ορίσει διαιτητές για τους αγώνες κατάταξης στις θέσεις 2-5 της Super League αντιδρώντας έτσι στην απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού να μην διεξαχθεί ούτε στις 15 Μαΐου ο τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Κανονικά κι εφόσον τα playoffs αρχίζουν την Τετάρτη, η ΚΕΔ έπρεπε να έχει ορίσει διαιτητές, ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη συμβεί και φημολογείται πως η ΕΠΟ θα ενημερώσει για την απόφασή της τον υφυπουργό συνεχίζοντας τη μεταξύ τους κόντρα με «θύμα» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, από την ΕΠΟ προσπαθούν να φέρουν σε νέα ρήξη τον Σταύρο Κοντονή με τη FIFA και απέστειλαν ήδη μεταφρασμένες τις δηλώσεις του για την αναβολή του Κυπέλλου, προκειμένου να πείσουν τη διεθνή ομοσπονδία πως υπάρχει «ωμή» παρέμβαση της κυβέρνησης στο ποδόσφαιρο.

Φυσικά, εφόσον η ΕΠΟ δεν ορίσει διαιτητές και τα playoffs δεν αρχίσουν, οι ομάδες και η Nova θα προσφύγουν νομικά εναντίον της ομοσπονδίας για διαφυγόντα κέρδη, ενώ η ζημιά θα είναι όχι μόνο αγωνιστική ή γοήτρου, αλλά ΚΑΙ οικονομική για τη Super League καθώς θα ενεργοποιηθούν ποινικές ρήτρες από το συνδρομητικό κανάλι.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, 15:38