Η Γκινγκάμπ θρηνεί την απώλεια του Ναταέλ Ζουλάν, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 23 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος της Ligue 2 (Β΄ κατηγορία της Γαλλίας).

«Η Γκινγκάμπ βρίσκεται σε πένθος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο σύλλογος πονάει τρομερά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο σε δυστύχημα του παίκτη του, Ναταέλ Ζουλάν. Σε αυτή την τραγική ημέρα, όλα τα μέλη του συλλόγου ενώνονται για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Ναταέλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, ωστόσο τα γαλλικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας της L’Equipe, αναφέρουν ότι ο Ζουλάν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μετά από προπόνηση.

Ο Ζουλάν «μεγάλωσε» στα τμήματα υποδομής της Χάβρης, όπου έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στη Ligue 2 το 2015. «Έγραψε» 42 εμφανίσεις με την ομάδα, με την οποία πέτυχε εννέα γκολ, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 «μετακόμισε» στην Γκινγκάμπ, όταν αγωνιζόταν στη Ligue 1. Μέτρησε δέκα συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, προτού παραχωρηθεί δανεικός στη Βαλανσιέν τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ επέστρεψε τον Ιούνιο στην Γκινγκάμπ, που υποβιβάστηκε την περυσινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης