Κανονικά θα ολοκληρωθεί το εφετινό Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, όπως ξεκαθάρισε τη Δευτέρα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπεύθυνος της ΕΠΟ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, Μάνος Γαβριηλίδης.

Παράλληλα επισήμανε ότι η έδρα του τελικού θα εξαρτηθεί από το ποιοι θα είναι οι δύο φιναλίστ, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αναζητούνται οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Focus»:

«Γιατί να μην παίξουμε κανονικά στο Κύπελλο; Αφού κανονικά θα γίνει το πρωτάθλημα, θα γίνει και το Κύπελλο. Αναζητούμε να βρούμε ημερομηνίες μετά τις 19 Ιουλίου για να γίνουν οι δυο ημιτελικοί.

Ίσως να γίνει και κατά την διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος, γιατί δύσκολα να διεξαχθούν οι δέκα αγωνιστικές Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή. Σίγουρα, θα παίξει ρόλο και ο ΟΤΕ για να φτάσουμε στο τέλος της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορώ να σας πω κάτι για την έδρα του τελικού. Πάντως, το ΟΑΚΑ είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στη χώρα, αλλά δεν θέλω να πω τι θα συμβεί αν ο τελικός είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Το σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο και, σε μια τέτοια περίπτωση, θα περάσει μέσα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και από την Πολιτεία.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των ημιτελικών, θα αποφασίσουμε και θα δούμε πως θα γίνει ο τελικός. Πάντως, ίσως να υπάρξει διαφορά αν ο τελικός είναι ΠΑΟΚ – Άρης. Υπάρχει η επιλογή του Καυτανζογλείου, που από τη στιγμή το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο, μπορεί να φιλοξενήσει έναν τελικό.

Μπορεί να τελειώσουμε νωρίτερα τη σεζόν και στις 19 Ιουλίου να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Πρέπει να δούμε το τελικό πρόγραμμα της Λίγκας, να δούμε τις κενές ημερομηνίες και μετά να αποφασίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης