Γαβριηλίδης: «Στο ΟΑΚΑ αλλά χωρίς VAR ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019, 18:17
Γαβριηλίδης: «Στο ΟΑΚΑ αλλά χωρίς VAR ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας»

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής του κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι -και- ο φετινός τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά χωρίς VAR.

«Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Αυτό είναι το σωστό, γιατί είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στην Ελλάδα. Νομίζω πως πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ, με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, αλλά να υπάρχει ασφάλεια.

Πιθανόν κάποιοι φοβούμενοι τα επεισόδια, να είπαν να μην γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός, όμως σε εμένα δεν έφτασε αυτό», είπε αρχικά ο Γαβριηλίδης, μιλώντας στον «Arena FM 89,4».

Εν συνεχεία επισήμανε: «Σύσκεψη θα γίνει, όπως γίνεται πάντα, αλλά επειδή μεσολαβεί και το Πάσχα και οι μέρες είναι λιγοστές, δεν θα έχουμε πολύ χρόνο να αποφασίσουμε.

Όσον αφορά τους ημιτελικούς, τη Μεγάλη Πέμπτη θα γίνουν οι ρεβάνς μάλλον. Γίνεται συζήτηση της ΕΠΟ, των ομάδων και του καναλιού για να παρθεί η τελική απόφαση. Χλωμό το βλέπω να έχουμε VAR στον τελικό πάντως. Είναι λίγες μέρες, δεν νομίζω να προλάβουν να είναι έτοιμοι γι’ αυτό».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019, 18:34