Η κυβέρνηση προχωράει το πλάνο της για το ποδόσφαιρο και την επανεκκίνηση του με τις συζητήσεις με τη FIFA να μεταφέρονται επί ελληνικού εδάφους με την επίσκεψη Τσέφεριν στην Ελλάδα, την ώρα που αναμένεται να υπάρξουν επαφές και με τη FIFA.

Στο πλάνο λοιπόν της κυβέρνησης αυτό περιλαμβάνεται και η ανεξαρτησία της διαιτησίας που υπάγεται στην ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός Επικρατείας, που έχει πάρει πάνω του τις επαφές με τις υπερκείμενες αρχές του ποδοσφαίρου, υποστήριξε ότι… «Πρέπει να υπάρξει ένας ανεξάρτητος φορέας για τους διαιτητές. Ένας φορέας κάτω από οποίον θα είναι όλοι οι διαιτητές. Η διαιτησία πρέπει να έχει λειτουργική και οργανική ανεξαρτησία.

Ακόμη, ανέφερε ότι ένα μεγάλο πρόβλημα είναι οι διοικήσεις των ομάδων και στάθηκε και στον τρόπο διαφορετικότητας στην εκλογή των οργάνων στο ποδόσφαιρο και πως υπάρχει ανάγκη για αυτό.

«Το θέμα των προτάσεων, το πως θα γίνουν και την διαιτησία: Το πακέτο των προτάσεων από τις FIFA / UEFA θα έρθει μετά την υπογραφή του μνημονίου. Είναι μες στο καταστατικό των FIFA / UEFA αυτό. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα την διάθεση της UEFA να βοηθήσει» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης