Με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο 12.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο τερματοφύλακας της Σάλκε, Αλεξάντερ Νούμπελ, για την… καρατιά στον μέσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, στο ματς της περασμένης Κυριακής για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο 23χρονος γκολκίπερ στην επίμαχη φάση βγήκε έξω από την περιοχή του και προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα προ του επερχόμενου αντιπάλου, όμως το πόδι του… κατέληξε με μεγάλη δύναμη στο στήθος του Γκατσίνοβιτς, προκαλώντας του αρκετούς μώλωπες και αιματώματα στα πλευρά. Αν και ήταν προφανές ότι πρόθεση του Νούμπελ ήταν να διώξει τη μπάλα (το αναγνώρισε άλλωστε και το «θύμα» σε δηλώσεις του μετά το ματς), το εξαιρετικά επικίνδυνο παίξιμο του Γερμανού τερματοφύλακα υποχρέωσε το διαιτητή της αναμέτρησης να τον αποβάλλει και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να τον τιμωρήσει με τέσσερις αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δεδομένο ότι η Μπουντεσλίγκα διακόπτεται μετά τους αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου (21-22/12), ο Νούμπελ θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στα τέλη Ιανουαρίου.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης