Γιακουμάκης: «Ποτέ δεν ξέρεις»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021, 20:25
Γιακουμάκης: «Ποτέ δεν ξέρεις»

«Είχα μόνο ένα μεγάλο χαμόγελο μετά το τελευταίο σφύριγμα, με τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς». Λόγια του Γιώργου Γιακουμάκη, πρώτου σκόρερ στην Ολλανδία με 12 γκολ (σε 15 αγώνες), με τα δύο που πέτυχε στη νίκη της Φένλο με 2-1 επί της Βίλεμ. Ο Έλληνας επιθετικός μιλώντας στο ολλανδικό περιοδικό Voetbal International, δεν απέκλεισε την πιθανότητα μεταγραφής σε αυτή τη χειμερινή αγορά.

«Θα δούμε. Τώρα επικεντρώνομαι στη Φένλο που θέλουμε να κρατηθούμε στην Eredivisie, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά. Ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Σταν Βαλκς, ο οποίος αναγνωρίζει το ενδιαφέρον ομάδων, τόνισε σχετικά:

«Δεν ανησυχώ πως θα φύγει. Μερικοί σύλλογοι έχουν ρωτήσει, αλλά τίποτα συγκεκριμένο ή σοβαρό. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε μία μεταγραφή, αλλά πρέπει να πάρουμε εκατομμύρια. Και δεν το βλέπω αυτό να συμβαίνει σε αυτή τη παράξενη και σύντομη μεταγραφική αγορά. Απλώς τον χρειαζόμαστε απελπισμένα για να σωθούμε». Η σημασία της παρουσία του Γιακουμάκη, φαίνεται άλλωστε και από τα λόγια του αρχηγού της Φένλο, Ντάνι Ποστ: «Μπορεί να χαρακτηριστεί φαινόμενο, είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021, 20:27