Στη δεκάμηνη αποχή απέδωσε τη φανερή έλλειψη ρυθμού και την ισοπαλία με τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Μιλώντας στην κάμερα του ΟΡΕΝ, ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως «είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να κερδίσουμε, κρατάμε την καλή εμφάνιση ύστερα από πολλούς μήνες αποχής και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Το διάστημα της αποχής έπαιξε μεγάλο ρόλο σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το γκολ που έλειψε από την ομάδα, είπε ότι «δεν νομίζω ότι είναι ένα τρωτό σημείο, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν άλλο».

Όσο για πλάνο Κατάρ, είπε: «Θέλουμε να βελτιωθούμε. Έχουμε επανέλθει, προσπθούμε να δείξουμε το καλό πρόσωπό μας και να πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Αναφορικά με τις συνθήκες τέλεσης των αγώνων ανέφερε ότι «δεν μας αρέσει να παίζουμε χωρίς κόσμο αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις νέες συνθήκες. Αυτό είναι θέμα άλλων, εμείς περιμένουμε τις αποφάσεις. Θα πάμε στο Κόσοβο για να διεκδικήσουμε τη νίκη και να τεθούμε επικεφαλής του ομίλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στράτος Σβάρνας ήταν πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα και δεν το έκρυψε. «Ήταν ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τα παιδοά που με έβαλαν αμέσως στο κλίμα της Εθνικής.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα αναζητήσουμε τους 3 βαθμούς απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Όλοι με υποδέχτηκαν με χαρά και μέρα με τη μέρα με βοήθησαν να ενταχθώ. Το κλίμα είναι αυτό που κάνει τη διαφορά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης