Ιστορικός θα είναι ο κυριακάτικος αγώνας ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και τη Κυπελλούχο Γουίγκαν, στο Γουέμπλεϊ για το «Community Shield», καθώς θα είναι ο πρώτος που θα έχει τη… βοήθεια της τεχνολογίας!

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στον αγώνα της επόμενης Τετάρτης (14/08) ανάμεσα στην Εθνική Αγγλίας και αυτή της Σκωτίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η goal-line technology θα χρησιμοποιείται και στα 20 γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες της Premier League για τη σεζόν 2013-14.

Οι κάμερες που είναι τοποθετημένες στα γήπεδα θα δίνουν τη δυνατότητα στον διαιτητή να διαπιστώσει σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο το αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή του τέρματος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και επιβεβαιώνουμε ότι η goal-line technology θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα της Κυριακής για το “Community Shield” και για τον αγώνα της Αγγλίας με την Σκωτία. Η ομοσπονδία πάντα στήριζε αυτή την προσπάθεια και δουλέψαμε πάρα πολύ για να μπορέσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για το αγγλικό ποδόσφαιρο, σε μία χρονιά που η ομοσπονδία συμπληρώνει 150 χρόνια ύπαρξης» ήταν τα λόγια του γενικού γραμματέα, Αλεξ Χορν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης