Η απάντηση της ΓΓΑ στην ΕΠΟ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 20:43
Η απάντηση της ΓΓΑ στην ΕΠΟ
Καλά κρατεί ο «χαρτοπόλεμος» ανάμεσα στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και την ΕΠΟ.

Η κόντρα ανάμεσα στις δυο πλευρές ξεκίνησε, όταν ο κ. Ανδριανός, με επιστολή προς την Ομοσπονδία, ζήτησε έγγραφη ενημέρωση για το γεγονός ότι δεν υπήρξε εξόφληση στα ταμεία ασφάλισης αστυνομικών υπαλλήλων για χρέη που υπερβαίνουν τις 800.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει μπλοκαριστεί η κρατική επιχορήγηση προς τα σωματεία.

Εν συνέχεια η ΕΠΟ τοποθετήθηκε επί του θέματος, με τον πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή να χαρακτηρίζει τακτική επικοινωνιακού χαρακτήρα και «παιχνίδι εντυπώσεων» στο οποίο δεν πρόκειται να συμμετάσχει, την επιστολή του Γιάννη Ανδριανού προς την ομοσπονδία.

Λίγη ώρα αργότερα πάντως η ΓΓΑ εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία διευκρινίζεται ότι «…η επιστολή του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την ΕΠΟ απεστάλη μέσω της κανονικής οδού, πρωτοκολλημένη, χωρίς ένδειξη περί τήρησης απορρήτου ή εμπιστευτικότητας, καθώς βεβαίως και δεν συνέτρεχε και κανένας απολύτως σχετικός λόγος. Και πέραν αυτού καμία άλλη επικοινωνία δεν υπήρξε. Τέτοιου είδους δήθεν "συμφωνίες" για επίσημα κρατικά έγγραφα, είναι απολύτως αδιανόητες» αναφέρει η ανακοίνωσή της η ΓΓΑ.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα ανάμεσα σε ΕΠΟ και Ανδριανό,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 19:13

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, 20:59